2015年4月12日日曜日

 むかし、おばあちゃんが作ってくれた、みりん、酒を使った、
お味噌汁の味付けが基本になっている。
今朝はなめこ、豆腐、ホウレンソウなのだ。
Taste of my miso soup is based on the hint from my grandmother's recipe.
This morning I fixed with tofu, spinach, and nameko mushrooms.  



2 件のコメント:

sof さんのコメント...

おはようございます。
I make miso soup often recently, too. I put into it a lot of vegetables that was left. My wife makes miso paste with her friends every year. It's delicious.

solsfarm さんのコメント...

Good morning, Sofu san.
野菜と茸、とうふ、あぶらあげ、などなど、みそ汁の具を取り合わせて、その日のみそ汁を作っています。和食はすばらしいですよね! あと、私はごはんと納豆、うめぼしがあれば十分なの。